Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سینما و تلویزیون: فيلمبرداري سريال تلويزيوني «هاتف» در نجف اشرف و كربلا به پايان رسيد و تيم سازنده اين سريال روز گذشته به ايران بازگشت. «هاتف» قرار است از شنبه هفته آينده از شبكه اول سيما پخش شود.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از جوان آنلاین، نعمت چگيني، تهيه‌كننده اين سريال تلويزيوني در گفت‌و‌گو با «جوان» درباره ساخت اين سريال و فيلمبرداري در عراق مي‌گويد؛ به خصوص برخورد مردم عراق با محمد فيلي، بازيگر نقش شمر در سريال مختارنامه كه مردم نجف و كربلا از ديدن وي به هيجان آمده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صداوسيما كار خوبي كرده و قرار است سريال‌هاي مناسبتي محرم به جاي دهه اول از دهه دوم پخش شود، نظرتان درباره اين تغيير چيست؟

اين كار پيشنهاد خودم بود، چون در دهه اول مردم در مراسم‌هاي عزاداري شركت مي‌كنند و خيلي‌ها ازساعت 7، 8 تا ساعت 11، 12 شب، در تكيه‌ها و هيئت‌ها هستند و در اين ساعت‌ها اگر بهترين توليدات نيز از تلويزيون پخش شود، باز هم مخاطب نخواهد داشت. براي همين از همان روز اول به مديران تلويزيون پيشنهاد تغيير زمان پخش را دادم كه با استقبال روبه‌رو شد.

گويا روز پخش سريال تغيير داشته‌است‌؟

ابتدا قرار بود سه روز بعد از عاشورا يعني از سوم شهادت سيدالشهدا(ع) پخش سريال آغاز شود، اما از آنجايي كه بخش‌هايي از كار فيلمبرداري را بايد در شب‌هاي تاسوعا و عاشورا در شهرهاي كربلا و نجف انجام مي‌داديم و كار‌هاي فني طول مي‌كشيد، تقاضا كرديم سه روز ديگر به ما فرصت بدهند تا كار با كيفيتي را ارائه دهيم.

چه مقدار از فيلمبرداري سريال در عراق انجام شد؟

حدود 10 درصد از كار بود. ما از چهارم محرم به عراق رفتيم. در اين روزها توانستيم از آيين‌هاي عزاداري محرم اقوام و ملت‌هاي مختلف مانند افغانستاني‌ها، پاكستاني‌ها، افريقايي‌ها و مردم شيخ‌نشين‌هاي حاشيه خليج فارس فيلمبرداري كنيم، به خصوص در كربلا حرم حضرت امام حسين (ع)، حضرت عباس(ع) و قبرستان وادي‌السلام كه فكر نمي‌كنم پيش از ما گروه فيلمسازي از ايران در اين گورستان بزرگ فيلمبرداري سريال داشته باشند.

برخورد مردم عراق با گروه فيلمسازي ايراني چطور بود؟ برايشان جالب نبود در ايام عزاداري محرم، يك سريال ايراني در كربلا و نجف فيلمبرداري شود؟

خيلي برايشان جالب بود، وقتي فهميدند آقاي محمد فيلي، بازيگر سريال همان بازيگر نقش «شمر» در سريال مختار است، آنقدر استقبال كردند كه چند بار مأموران پليس عراق مجبور شدند آقاي فيلي را از زير دست و پاي مردم نجات دهند. مردم جمع مي‌شدند و «شمر شمر» مي‌گفتند و البته از نظر آنان بازی در فیلمی که مظلومیت‌های امام حسین(ع) را نشان دهد، توفیقی برای آقای فیلی بوده است.

انگار مردم عراق به سريال مختار نامه خيلي علاقه دارند!

بله بسيار. با اين سريال خيلي ارتباط برقرار كرده‌اند. به جرئت مي‌توانم بگويم بسياري از نوجوانان عراقي دهها بار مختارنامه را ديده‌اند. براي‌شان دو شخصيت «شمر» و «مختار» با بازي فريبرز عرب‌نيا، خيلي محبوب است. ميزان توجه‌شان به آقاي فيلي باعث شد در يك روز ما چند ساعت اصلاً نتوانيم فيلمبرداري كنيم. البته كار در نجف خيلي راحت‌تر بود، چون عزاداري‌ها در كربلا متمركز شده بود و خيلي راحت در نجف كارمان را انجام داديم.

رسانه‌هاي عراقي درباره حضور گروه فيلمبرداري سريال «هاتف» واكنشي نداشتند؟

چند شبكه تلويزيوني‌شان از جمله شبكه تلويزيوني كربلا آمدند و از توليد سريال استقبال كردند، از آنجايي كه شبكه‌هاي تلويزيوني ايران در عراق نيز دريافت مي‌شود، مي‌گفتند حتماً با شروع پخش سريال آنها نيز «هاتف» را دنبال خواهند كرد.

داريوش ياري با ساخت فيلم سينمايي «كربلا جغرافياي يك تاريخ» و تله‌فيلم «حبيب»در اذهان عمومي شناخته شده است. دليل انتخاب وي براي كارگرداني «هاتف» همين موضوع بود؟

دقيقاً. مي‌توانم بگويم داريوش ياري يكي از متخصص‌ترين كارگردانان ايراني در زمينه واقعه عاشورا و آيين‌هاي محرم است. هم اكنون نيز برخي از شبكه‌هاي تلويزيون مثل شبكه 4 سيما، مستند‌هايي را كه «ياري» سال‌ها پيش درباره آيين‌هاي عزاداري در استان‌هاي مختلف ايران و برخي از كشور‌هاي شيعه نشين ساخته است،‌پخش مي‌كنند. او مدت‌ها است درباره آيين‌هاي عزاداري در محرم تحقيق و پژوهش مي‌كند و در مقام كارگردان فيلم‌هاي خوبي مانند «دخیل» و «كربلا جغرافياي يك تاريخ» را ساخته‌است و سابقه كار در عراق و شهرهاي نجف و كربلا را دارد.

«هاتف» سريالي مناسبتي است و انتقادي كه به اين نوع سريال‌ها وارد مي‌شود، اين است كه صرفاً در يك دوره زماني تعريف مي‌شوند و بعد ديگر كاركرد و موضوعيتي ندارند، اين نقد را قبول داريد و آيا در ساخت «هاتف» به آن توجه داشته ايد؟

به نظرم سريالي كه قرار است در يك مناسبت خاص از تلويزيون پخش شود، بايد به پيام و موضوع خاص آن مناسبت توجه كند. وقتي درباره محرم و عاشورا فيلم و سريالي ساخته مي‌شود بايد به موضوع قيام امام‌حسين(ع) بايد پرداخته شود كه حق‌طلبي و عدالت‌خواهي است. در «هاتف» نيز ما بر همين موضوع تأكيد داريم. خيلي از ما به دنبال عدالت هستيم، اما نمي‌گذاريم عدالت وارد خانه‌مان شود. مي‌گوييم عدل و عدالت خوب است، اما براي خانه همسايه و نمي‌گذاريم وارد زندگي شخصي خودمان شود. «هاتف» مي‌خواهد تلنگري بزند به مردم و اگر حتي يك نفر هم با اين تلنگر به راه راست هدايت شود براي ما كافي است.

چقدر به موفقيت سريال و مقبوليت آن ميان بينندگان تلويزيون اميدواريد؟

من و گروه سازنده سريال تلاش‌مان را كرده‌ايم و ان‌شاءالله حاصل اين تلاش‌ها، كار خوبي شود. معتقدم كه در زندگي هر فرد يكبار پيش مي‌آيد كه كاري را براي امام حسين (ع) انجام دهد و ساخت سريال«هاتف» همان فرصت است كه براي من اتفاق افتاد. من و بچه‌هاي گروه تلاش كرده‌ايم ارادتمان به سيدالشهدا را در اين سريال به تصوير بكشيم و اميدوارم مردم نيز آن را دوست داشته باشند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ حجت‌الاسلام حکمت علی مظفری در جلسه شورای اداری استان بوشهر با بیان اینکه این استان با دیرینه روش و سابقه درخشان افتخارات مهمی در ادوار مختلف تاریخ داشته است، اظهار داشت: استان بوشهر از بزرگ منشی، غیرت، و شجاعت جایگاه مهمی در ایران اسلامی دارد.

وی شخصیت‌های برجسته علمی، فرهنگی، تاریخی، سیاسی و مبارزاتی استان بوشهر را یکی از افتخارات این خطه دلیرپرور دانست و بیان کرد: شهیدان همچون رئیسعلی‌ها، مهدوی‌ها، عاشورای‌ها نشان از اقتدار و افتخار استان بوشهر در عرصه مبارزه با استعمار، استکبار و طاغوت است.

رئیس دیوان عدالت اداری دفاع از حقوق کارگر یکی از سیاست‌های مهم دیوان عدالت اداری دانست و اضافه کرد: برای رسیدگی به حقوق و مطالبه کارگران در این حوزه ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری تعیین و راه‌اندازی شده است.

مظفری ادامه داد: تنها در یک شعبه از این حوزه ۱۵ قاضی برجسته مسائل و مشکلات حوزه کار و کارگری به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.

رئیس دیوان عدالت اداری توجه به حقوق و رضایتمندی مردم را از آزمون‌های مولای متقیان امام علی علیه‌السلام دانست و تأکید کرد: توجه به مردم و مردم‌داری با اخلاص و بی‌منت یک فرصت مهم برای خدمتگزاری مسئولان به مردم است و مدیران برای تحقق حقوق مردم از هیچ کوششی نباید فروگذاری کنند.

مظفری با اشاره به تخصیص ۲ اصل از قانون اساسی به مجموعه دیوان عدالت اداری را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: دیوان عدالت اداری شکایت مردم از دستگاه‌های اداری و اجرایی رسیدگی می‌کند و این دیوان مولود نظام اسلامی ایران است.

استاندار بوشهر هم در این نشست با تاکید بر لزوم تحقق عملی شعار سال اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و مدیران استان باید برای تحقق شعار سال هدفگذاری کنند.

احمد محمدی زاده با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری افزود: معلمان قشر مهم و تاثیرگذار جامعه هستند و تکریم این عزیزان وظیفه تک تک مسئولان است.

وی همچنین با گرامیداشت روز کارگر گفت: کارگران موتور محرکه اقتصاد و تولید هستند و در تحقق شعار سال نقشی غیر قابل انکار دارند.

 در این آیین، یاسمن حیدری به عنوان مشاور امور جوانان استاندار، اسما لک نماینده استاندار و مدیر راهبردی استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس، حجت الاسلام محمدرضا عاشوری مشاور استاندار در امور روحانیت و مرتضی بحرانی نیز به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر منصوب و معارفه شدند.

دیگر خبرها

  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • عنایتی: باخت مقابل شمس‌آذر تلنگری برای پیکان بود
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • بابک زنجانی عفو شد
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود