Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، محمد فِیلی در برنامه تلویزیونی "سریالیست" درباره سریال محرمی "هاتف" که سال ۱۳۹۶ بازی کرده و اثر ماندگار "مختارنامه" و حواشی ایفای نقش شمر صحبت کرد.

او در ابتدا با اشاره به نام خانوادگی‌اش که نام طایفه‌ای در شیراز و همچنین گوشه‌ای از دستگاه ماهور به نام  فِیلی است، درباره سریال "هاتف" توضیح داد: در این سریال اولین همکاری‌ام را با نعمت چگینی (تهیه‌کننده) و داریوش یاری (کارگردان) پشت سر گذاشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به من پیشنهاد نقشی را دادند که گفتند طولانی نیست اما باید یک سفر به کربلا بروی. این سفر برای من مهمتر از طول و عرض نقش بود.

وی افزود: سفر به کربلا برایم پُر از خاطره بود. برای اولین بار به کربلا می‌رفتم و خوشبختانه هتل‌مان با حرم فاصله کمی داشت. جالب اینکه آنجا صحنه‌های بازی‌ام در سریال "مختارنامه" پخش می‌شد و شایعه شده بود شمر اینجا است! روز اول برای زیارت به حرم رفتم، گفتند نرو، دَمِ در عده‌ای جمع شده‌اند و ممکن است تو را بزنند. گفتم آقا مرا طلبیده و مگر می‌شود نروم و اتفاقی برایم بیفتد. از پله‌های هتل که پایین آمدم دیدم جمعیت ۲۰، ۲۵ نفره‌ای آدم ایستاده. گفتم یا امام حسین(ع) این‌ها سمتِ من نیایند! وقتی بیرون رفتم همه به سمت من آمدند و من جرأت برگشت نداشتم. اما فهمیدم همه از صبح منتظر بودند تا با من عکس بگیرند و با تک تک‌شان هم عکس گرفتم.

این بازیگر پیشکسوت درباره سریال "هاتف" اظهار کرد: موضوع این سریال تازگی داشت و این‌طور نبود که صرفاً به ماجرای محرم و عاشورا بپردازد بلکه به شکل جذابی وارد ماجرا شد. این سریال ساختار خوبی هم داشت و تماشاچی خودش را به دست آورد. از مردم می‌شنیدم که می‌گفتند امشب هاتف دارد برویم و ببینیم. این سریال پُر از بازیگران خوب بود و این سریال خدا را شکر جا افتاد و نمره خوبی گرفت. ممکن است به این سریال ۲۰ ندهیم اما نمره ۱۸ که می‌گیرد.

فِیلی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دوست داشتم مثل ماه رمضان که هر سال سریال‌های تازه‌ای پخش می‌شود، در ماه محرم هم سریال‌های جدیدی درباره وقایع عاشورا و در ارتباط با محرم روی آنتن برود. مردم سریال‌های این ایام را دوست دارند اگر قصه خوب و کارگردانی و دکوپاژ روان داشته باشد و از بازیگران خوبی که داریم استفاده شود، سریال‌های خوبی با این مضامین ساخته خواهد شد.

بازیگر "مختارنامه" درباره ایفای نقش شمر بیان کرد: تا قبل از شمر، نقشی تا این حد منفور بازی نکرده بودم. اول که آقای میرباقری صدایم کرد خوشحال شدم قرار است در یک سریال خوب کار کنم. اما وقتی وارد دفتر شدم و آقای میرباقری گفت شمر من هم آمد، این موضوع برایم سنگین بود! برگشتم و پشت سرم را نگاه کردم که ببینم کسی دیگر نیست؟ تا مدت‌ها باور نمی‌کردم و فکر می‌کردم شوخی است. من یک هفته اول را با اکراه جلوی دوربین رفتم. این آدم را دوست نداشتم و ایفای نقشش نصیبم شده بود اما یک لحظه با خودم فکر کردم شاید آقای میرباقری مرا انتخاب نکرده باشد، ممکن است خود آقا اباعبدالله(ع) به دلشان انداخته باشد که من شمر را بازی کنم. با همین امید و نگاه بازی را شروع کردم.

وی درباره چالشی که در ایفای این نقش پیش‌روی‌اش بود، تصریح کرد: از کودکی از شمر بدم می‌آمد و با این نقش مشکل داشتم؛ مخصوصاً بخش کربلا که حضرت ابوالفضل(ع) و امام حسین(ع) و همه هستند و من باید نسخ‌گیری کنم. این صحنه‌ها تأثیر بدی رویم داشت و آسیب می‌دیدم، مخصوصاً زمانی که آن‌ور شط ایستاده‌ام و حضرت ابوالفضل(ع) آمده آب ببرد. صدها میلیون برابر نهری که بوده، مردم تا به حال برای حضرت عباس(ع) اشک ریخته‌اند، حالا من چه کاره‌ام!؟ بعضی جاها به آقا اباعبدالله(ع) غر می‌زدم و می‌گفتم من نمی‌توانم خودت مرا هدایت کن پیکر مرا هل بده تا بتوانم جلو بروم وگرنه نمی‌توانم.

این بازیگر قدیمی شیرازی ادامه داد: اوایل که سریال پخش می‌شد جرأت نمی‌کردم از خانه بیرون بیایم چون در تعزیه دیده بودم که واکنش مردم چگونه است. یک روز که برای کاری بیرون رفتم اول که دو موتورسوار مرا به فحش بستند، بعد هم که سوار تاکسی شدم، ۲۰۰ متر نرفته بودیم که راننده پیاده‌ام کرد و گفت پیاده شو وگرنه مردم ماشین مرا داغان می‌کنند. تا دلتان بخواهد فحش خوردم و این در صندوقچه دلم است.

وی درباره علت محبوبیت سریال "مختارنامه" گفت: همه مردم معتقدند و دوست دارند زوایای گنگ و تاریک اسلام را بدانند، مختار را هم در حد دو خط می‌شناختند و وقتی سریال ساخته شد عظمت ماجرا را درک کردند. خرداد ۱۳۸۸ کار ما در سریال مختار تمام شد و فکر می‌کردم باز هم کارهای دیگری ساخته می‌شود اما از آن زمان تا به حال اتفاقی درباره وقایع کربلا رخ نداده است.

فِیلی اذعان کرد: البته همّ و غم آقای میرباقری هم روی سریال سلمان فارسی بود و با گذشت سال‌ها یک سال و نیم است که این سریال را کلید زده‌اند. امیدوارم زودتر کرونا تمام شود که این سریال هم به سرانجام برسد. امثال این سریال‌ها برای تاریخ می‌مانند و نسل‌های بعدی از این آثار لذت می‌برند.

بازیگر شمر در پاسخ به اینکه اگر به گذشته برگردید، باز هم ایفای نقش شمر را قبول می‌کنید، گفت: بله این بار از همان ابتدا با اراده آهنین برای بازی این نقش می‌روم. حالا ضعف‌های خودم را متوجه شده‌ام و نسخه بهتری از شمر را ارائه می‌کنم.

وی در پایان در واکنش به مجری برنامه که برای او آرزوی موفقیت در سریال "سلمان فارسی" را داشت همچنین به سریال "موسی(ع) " اشاره کرد.

کد خبر 620327 برچسب‌ها تلویزیون سریال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال آقای میرباقری ایفای نقش سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

سریال «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی در راه آنتن تلویزیون است. سریالی که قرار بود جزو ویژه‌های عید نوروز باشد اما به هر حال بعد از «هفت سر اژدها» ابوالقاسم طالبی پخش خود را آغاز خواهد کرد.

یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال به تسنیم گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال 1402 رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنزها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • (ویدئو) ماجرای نجات یک پرنده هما در پنجشیر افغانستان
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»
  • فرجی: در فصل ۵ «نون خ» هفت نفر دست و پایشان شکست/ صحبت کردن درباره فصل جدید زود است
  • همه ماجرای تغییر نام استقلال | ویدئو